De lekkerste Spotifylijstjes voor onderweg

Een lekker deuntje is onmisbaar voor het ultieme roadtrip gevoel. Wellicht ken je onze UAZ Bukhanka Aanmodderaars Spotifylijst al, maar er zijn meerdere leuke lijstjes die we kunnen aanraden voor onderweg.

 • UAZ Bukhanka Aanmodderaars
  Meer dan 16 uur luisterplezier met voor ieder wat wils. Bekende roadtripsongs, folk, classic rock, vrolijke deuntjes afgewisseld met hier en daar een heerlijk onzindeuntje uit het land dat de Bukhanka heeft grootgebracht. Als je hier niet van in de vakantiestemming komt…

 • Sounds of the Silk Road
  Van Italië naar de Balkan, van Turkije via Georgië naar de Stans. Deze muzikale roadtrip leidt jou door de landen van de Zijderoute. Wat een geweldige muziek wordt er toch gemaakt in de wereld!

 • Road Trip w/ Overlando Georgia
  Joris van Overlando Campers verhuurt niet alleen leuke busjes in de Georgische hoofdstad Tbilisi, maar heeft ook nog eens een prettig lijstje voor onderweg samengesteld. Met natuurlijk de nodige aandacht voor verschillende Georgische artiesten.

 • De Verdwaalde Jongens
  De Verdwaalde Jongens weten als geen ander wat roadtrippen is. De heren hebben dan ook een lekker lijstje samengesteld voor onderweg. Niet alleen geschikt voor diegenen die in een Bukhanka over uitdagende bergwegen in Kirgizië stuiteren, maar ook leuk voor een saai stuk A2. De afwisseling met opzwepende Russische deuntjes doen je het gaspedaal wel wat harder intrappen natuurlijk.

 • From Russia With Love
  Dit lijstje heb je misschien wel eens voorbij horen komen tijdens een van onze Aanmodderaars-meetings. De naam van deze afspeellijst verraadt het al: net als voor de Bukhanka hebben we ook een zwak voor al die hysterische Russische muziekjes.

 • On the Road
  David Bowie, The Doors, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Supertramp, The Beach Boys en The Beatles: een lekker classic rock lijstje voor onderweg. Meer dan 16 uur aan muziek, dus je rijdt er zo mee van Amsterdam naar Boedapest.

 • On The Riverside
  De een heeft zin in Metallica, de ander in Armin van Buuren. Tsja, dat wordt een lastige discussie. Iets heel anders dan maar. Bovenstaand lijstje is er een van het kaliber ‘veilige keuze’. Over deze afspeellijst valt geen ruzie te maken. Gewoon fijne achtergrondmuziek: niet te hard, niet te wild.

Nog meer luisterplezier…

Ter afwisseling hieronder ook nog een waanzinnige podcastserie die we jullie van harte kunnen aanbevelen voor onderweg:

 • De Grote Podcastlas
  Elke week nemen Max, Leon en Hugo de luisteraar mee op reis naar een ander land. Ze vertellen je over de geschiedenis, economie, politiek, de mooiste plekjes, de cultuur, muziek én hun nationale sport. In een uurtje leer je een land kennen als nooit tevoren. De heren kunnen bijzonder enthousiast vertellen, en dat uurtje op de snelweg vliegt om!

Mis je iets?
Heb jij een lekker lijstje? Ben jij een lekker lijstje? We vullen ons assortiment aan leuke roadtripmuziek of podcasts maar al te graag aan!
Mail naar:
mail -apenstaartje- chrisheijmans.nl