UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting Fürstenau: 6 november 2021

Nadat we ons geplande Fürstenau-weekend dit voorjaar moesten annuleren vanwege corona, gaan we het gewoon opnieuw proberen. Noteer in uwen agenda’s: zaterdag 6 november 2021! Aangezien de Russen al zover zijn dat ze covid te lijf gaan met ingenieuze yoghurtvaccins, kan het niet anders of code rood en gesloten grenzen zijn binnenkort voorgoed verleden tijd.

Wat is het plan?

Op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens ligt Fursten Forest, een terrein van 400 hectare waar je jouw Bukhanka de tijd van zijn leven geeft. Lees: bakken vol blubber, zand, nattigheid & avontuur!
Natuurlijk kunnen ervaren offroadrijders hier hun Russische bak tot aan het dak onderdompelen in de modder, maar belangrijk om te weten: Fursten Forest is voor alle niveaus en heeft verschillende soorten terreinen. Heb je nog nooit in de 4×4-stand gereden? Dan is deze meeting een uitgelegen kans om dit hier eens uit te gaan proberen!

Nadat we ons – hopelijk – talloze keren hebben vastgereden is het tijd voor barbecue, bier & kampvuur en blijven degenen die dat willen slapen op de camping.

Kosten

Een halve dag terreinrijden in Fürstenau kost 26,50, een hele dag 42,50. Dit is exclusief de kosten van de camping (10 euro voor 1 persoon zonder stroom).
Een ticket + overnachting dien je zelf te regelen via de website van Fursten Forest.
Tickets: https://furstenforest.nl/product/off-road-rijden/
Camping: https://furstenforest.nl/product/camping/BELANGRIJK: Net als onze UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting in Leende is ook deze specifieke meeting enkel voor bezitters van de UAZ Bukhanka.

Koek & Zopie

Tijdens het weekend dien je voor je eigen eten & drinken te zorgen. We gaan lekker barbecue’en, dus neem vooral ook je bbq mee als je er een hebt.

Meld je aan voor de Fürstenau-meeting via Facebook

Fotocredits: Bart Voermans & Judith Slot