UITVERKOCHT: Aanmodderaars-meeting Overijssel: 31 mei – 2 juni 2024

UPDATE 18 februari 2024: Er hebben zich inmiddels meer dan 45 Bukhanka’s aangemeld. Een unicum! De kaartjes zijn dan ook uitverkocht. Had je toch graag meegewild? Stuur dan een mailtje naar: mail apenstaartje chrisheijmans.nl en dan zetten we je op een wachtlijst. Mocht er onverhoops een plekje vrijkomen, dan nemen we contact met je op.

Het is tijd voor alweer de zesde Aanmodderaars-meeting. Dit keer (her)ontdekken we de natuur in onze prachtige provincie Overijssel. Ook al is dit kleine stukje wereld missschien niet zo ruig als een Georgië of Kirigizië, het blijft elke keer weer een plezier om te merken dat er ook in eigen land bijzondere paden bestaan en daar gaan we dus weer naar op zoek!

Wat is het plan?
Velen zijn inmiddels bekend met het concept: een leuke toertocht, beetje aanmodderen, elkaars bussen bewonderen, reisverhalen en andere ervaringen uitwisselen en dat natuurlijk onder het genot van een biertje, barbecuetje en knisperend kampvuur.

Als vanzelfsprekend gaan we tijdens de toertocht van het asfalt af, maar ervaring met offroad rijden is niet nodig. De meeting is geschikt voor iedereen. Enige vereiste is dat je met je Bukhanka komt!

Kamperen
Kamperen doen we dit keer op een mooi groepskampeerterrein in het bos. Boor bij jezelf een nieuw niveau van overlevingsvaardigheden aan, want deze editie gaan we back to basic! Dat betekent douchen a la Wim Hof en zelf je stroom opwekken met het zonnepaneel op je bus of bij de buren. Omdat we per se een kampvuur en barbecue willen aansteken, viel 99 procent van de kampeerterreinen in deze omgeving af. Een kleine concessie dus dit jaar: wél het kampvuur, maar geen stroom en warm water in de douches. We gaan ervan uit dat Bukhanka-bezitters begrijpen dat back to basic gaan niet alleen draait om het ontbreken van comfort, maar om het omarmen van de ruwe, ongetemde natuur 😉 We hebben met de Bukhanka voor hetere vuren gestaan, toch?

Tickets:
Door bovengenoemde keuze kunnen we de kosten voor deze editie iets lager houden. Ook de tickets gaan dus back to basic! In tijden dat de inflatie door het dak gaat, het huilen is bij de benzinepomp, de prijs van een versnellingsbak door de oorlog is verdubbeld en zelfs een good old Tony Chocolonely-reep bijna 4 euro kost, kunnen wij deze editie bijna een tientje van de ticketprijs afhalen. Ka-Ching! Een ticket voor de Aanmodderaars-meeting kost deze editie dan ook geen 37,50 euro per persoon, maar 28,50 euro. Nog meer goed nieuws: kinderen tot 12 jaar mogen dit keer gratis mee!

Eten, drinken, BBQ
Je dient voor je eigen koek en zopie te zorgen tijdens het weekend. We steken de BBQ’s aan, dus neem iets lekkers mee voor op de grill. Zorg ervoor dat je het terrein niet beschadigt met je BBQ. Mocht je nog een restje hout thuis hebben liggen dan is dat ook erg welkom voor het kampvuur!

Het programma:
Aan het programma wordt de komende tijd nog gewerkt, maar globaal ziet het er als volgt uit:

Vrijdag
Jullie zijn welkom vanaf 17.00 uur. De precieze locatie volgt nog. Helaas is het op dit kampeerterrein niet mogelijk om een nachtje eerder te komen.

Zaterdag
10:00 – ontbijten (zelf meenemen, net als alle andere maaltijden)
11.30 – start route
18:00 tot 20:00 – diner/BBQ
20:00 tot in de late uurtjes – kampvuur met een speciaal Aanmodderaars-programma. Wij zorgen voor wat lekkers!

Zondag
12:00 – uitchecken kampeerterrein

Verder:
• Zorg dat de benzinetank vol zit en je busje zo goed mogelijk op orde is.
• Als een van de weinige kampeerterreinen in de omgeving mag hier open vuur gemaakt worden. Er is hiervoor een speciale vuurplek op ons eigen veld.
• Huisdieren zijn helaas niet welkom op de camping

Bukhanka Only 🙂
De UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting is enkel voor bezitters van de Bukhanka.
Bekijk het evenement op onze Facebook-pagina.

Geen geld retour
Tickets zijn niet retourneerbaar. Je ticket is wel overdraagbaar, dus je kunt je ticket altijd aan iemand anders doorverkopen indien je tóch niet kunt komen. Laat het ons in dat geval wel even weten 🙂

Whatsappgroep:
We maken een week voor de meeting een speciale Whatsapp-groep aan waarin we de laatste info met jullie delen.