Wie zijn de Aanmodderaars?

Welkom bij de UAZ Bukhanka Aanmodderaars! Deze Nederlands-Belgische community is in de zomer van 2018 in het leven geroepen voor bezitters en fans van deze waanzinnige Russische terreinwagen. Om nieuws, foto’s, inspiratie en video’s te delen. En voor bezitters van de Bukhanka natuurlijk om elkaar te helpen (want ja, je komt deze cultbak hier steeds vaker tegen, en dan is het fijn als we elkaar uit de modder kunnen slepen. 

Volg de community via Facebook

Onze Facebook-community telt inmiddels meer dan 1.400 leden en inmiddels ontmoeten we elkaar niet alleen online, maar ook in het echte leven. We hebben al meerdere Aanmodderaars-meetings georganiseerd, in Leende, Spaarnwoude, Fürstenau en Molenschot. In juni 2022 organiseerden we onze eerste sleutelcursus, in samenwerking met UAZ Nederland.

Onafhankelijk

Verder zijn we een onafhankelijke community, vrij van sponsors en adverteerders. Commerciële uitingen zijn dan ook niet toegestaan. Hierdoor blijven gesprekken en discussies op onze Facebookgroep betrouwbaar en eerlijk, gebaseerd op ervaringen van UAZ-bezitters.

Nog even kort iets over mij als oprichter van de UAZ Bukhanka Aanmodderaars. Ik (Chris Heijmans), ben sinds oktober 2018 de trotse bezitter van een UAZ Bukhanka, nadat ik een jaar eerder in Mongolië op slag verliefd werd op de bus tijdens mijn reis met de Trans Siberië Express. Samen met mijn geliefde, Rick, heb ik onze UAZ inmiddels omgebouwd tot camper. We zijn er in totaal al meer dan een jaar mee op reis geweest en hebben inmiddels zo’n 50.000 kilometer op de teller staan. Met de Aanmodderaars hoop ik de UAZ-liefde verder te kunnen verspreiden.

Chris & Rick in hun tot camper omgebouwde Bukhanka

Meer Aanmodderaars: