Aftermovie UAZ Bukhanka Aanmodderaars-weekend in Brabant

Hierom houden we zo van onze bussen. Of we er nu pas 5.000 kilometer mee hebben gereden, of 50.000: elke minuut op de weg is een feestje. En zet al die Bukhanka’s bij elkaar en we zijn al helemaal niet meer te stuiten. 

Afgelopen weekend vond de vierde Aanmodderaars-meeting plaats en reden we met 20 UAZ-bussen een offroad toertocht van bijna 60 kilometer door de Brabantse bossen. En een feestje was het. Niks mooiers dan in je achteruitkijkspiegel een lange sliert Bukhanka’s te zien bewegen door een kleurrijk herfstlandschap.

Wie onze Facebookpagina volgt krijgt wellicht de indruk dat het leven van een Aanmodderaar van autopech aan elkaar hangt. En ja, er mankeert natuurlijk wel eens wat aan die Bukhanka’s van ons. Maar stuiter weer eens nét iets te hard over die gezellige zandpaadjes (R.I.P. mistlicht) en je ervaart wat ware liefde is. Thuiskomen met klompen modder aan je chassis als trofee van een heerlijke dag.

Voor we in Molenschot de camping op mochten moesten we eerst nog even langs de Bukhanka Pitstop, waar je voertuig – onder het genot van slechte Russische muziek en een wodkaatje van Nederlandse makelij – aan een grondige en chaotische inspectie werd onderworpen. За здоровье!

Natuurlijk maakten we ook dit keer weer een leuke aftermovie.