Aanmodderaars-meeting Spaarnwoude: 14-15 mei 2022

Save the date! Op zondag 15 mei gaan we weer eens doen waar onze Russische koekblikken van nature voor zijn bedoeld: lekker offroaden en aanmodderen! Ervaring met 4×4-rijden is niet per se nodig. Dit is juist hét moment om daar eens lekker mee te oefenen.

Wat is het plan?
Iets ten westen van Amsterdam ligt Action Planet Spaarnwoude, een terrein van bijna acht hectare groot, met heuvels, dalen en heerlijk grillige paadjes. We hebben het hele terrein afgehuurd; alle ruimte dus om weer eens de grenzen van onze Bukhanka’s te verkennen!

Zondag 15 mei:
We verzamelen zondag om 10.00 uur bij Action Planet en na een korte instructie gaan we lekker het terrein op. We hebben tot 16.00 uur de tijd om lekker over het terrein te ploeteren. Uiteraard stoppen we tussendoor even voor een lunch in het restaurant van Action Planet. Het meenemen van eigen lunch is helaas niet toegestaan, maar geen schrik: lunchen kan daar al vanaf 5,50 euro.

Zaterdag 14 mei:
Een Aanmodderaars-meeting is natuurlijk niet compleet zonder een nachtje kamperen. Omdat we natuurlijk houden van een biertje, barbecue’tje, водка’tje en een goed verhaal.

Tickets:

Tickets zijn tot zondag 8 mei te koop. Het is inmiddels niet meer mogelijk om een ticket aan te schaffen.

Verder:
De UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting is enkel voor bezitters van de Bukhanka.
Bekijk het evenement op onze Facebook-pagina.