Aanmodderaars-meeting Spaarnwoude: 14-15 mei 2022

Save the date! Op zondag 15 mei gaan we weer eens doen waar onze Russische koekblikken van nature voor zijn bedoeld: lekker offroaden en aanmodderen! Ervaring met 4×4-rijden is niet per se nodig. Dit is juist hét moment om daar eens lekker mee te oefenen.

Wat is het plan?
Iets ten westen van Amsterdam ligt Action Planet Spaarnwoude, een terrein van bijna acht hectare groot, met heuvels, dalen en heerlijk grillige paadjes. We hebben zoals het échte Russen betaamd het hele grondgebied van Action Planet geclaimd; alle ruimte dus om weer eens de grenzen van onze Bukhanka’s te verkennen!

Zondag 15 mei:
We verzamelen zondag om 10.00 uur bij Action Planet en na een korte instructie gaan we lekker het terrein op. We hebben tot 16.00 uur de tijd om lekker over het terrein te ploeteren. Uiteraard stoppen we tussendoor even voor een lunch in het restaurant van Action Planet. Het meenemen van eigen proviand is helaas niet toegestaan, maar geen schrik: lunchen kan daar al vanaf 5,50 euro.

Zondag 15 mei:
Het offroad-rijden is zondag van 10.00 tot 16.00. Lunchen doen we in het restaurant van Action Planet (het meenemen van eigen lunch is helaas niet toegestaan, maar geen schrik: lunchen kan daar al vanaf 5,50 euro).

Zaterdag 14 mei:
Een Aanmodderaars-meeting is natuurlijk niet compleet zonder een nachtje kamperen. Omdat we natuurlijk houden van een biertje, barbecue’tje, водка’tje en een goed verhaal. Kamperen is optioneel, je kunt ook alleen komen offroad rijden op de zondag.

Scoor hier jouw ticket:

Het ticket staat op naam van de bus en geldt voor een of twee volwassenen. Kinderen mogen gratis mee.

Verder:
De UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting is enkel voor bezitters van de Bukhanka.
Bekijk het evenement op onze Facebook-pagina.

  • Er dienen minstens 15 Bukhanka’s mee te gaan, wil de meeting bij Action Planet doorgaan (dit in verband met het afhuren van het terrein). Maar gezien het enthousiasme voor de eerdere Aanmodderaars-meetings wordt dit ongetwijfeld geen probleem! En zo wel, dan krijg je je geld natuurlijk terug. Dit geldt ook als de meeting door onverwachte omstandigheden (corona-perikelen bijvoorbeeld) wordt afgelast.