UITVERKOCHT – Aanmodderaars-meeting Molenschot: 15-16 oktober 2022

Zin om lekker op pad te gaan met een leuke club mede-Aanmodderaars? Noteer dan het weekend van zaterdag 15 oktober 2022 in je agenda. Op die dag vindt namelijk onze vierde Aanmodderaars-meeting plaats. Een uitgelezen kans om andere Bukhanka’s en hun eigenaren te ontmoeten en even te experimenteren met de 4×4-standen van je bus.

Wat is het plan?
Zaterdagmiddag starten we in het Brabantse Esbeek met een leuke toertocht van ongeveer 35 kilometer met een slinger Bukhanka’s. Dit tochtje gaat over deels onverharde wegen, dus een leuke gelegenheid om weer eens lekker over modderige paadjes te rijden of een beetje zand te happen. Ervaring met 4×4-rijden is niet per se nodig. Dit is juist hét moment om daar eens lekker mee te oefenen. De route eindigt in Molenschot, waar we op camping Wilgenweide een gezellig campingveld tot onze beschikking hebben.

Zaterdag 15 oktober
We verzamelen om 11.30 uur op de parkeerplaats van herberg ‘In Den Bockenreyder‘ op de Dunsedijk 3 in Esbeek, Brabant. Daar kun je overigens ook een heerlijk Brabantse lunch bestellen (de befaamde eieren met spek op brood).

Stipt om 13.30 uur rijden we vanaf de parkeerplaats aldaar weg voor een gezellige toertocht in deze mooie landelijke omgeving. Zorg ervoor dat je ruim op tijd bent, want we wachten niet. Indien we het aantal pechgevallen dit keer op nul kunnen houden, verwachten we een uurtje of twee á drie later op camping Wilgenweide in Molenschot te arriveren, een klein natuurkampeerterrein op tien minuten rijden van Breda. Daar steken we onze barbecue’s aan en genieten we van elkaars Bukhanka-avonturen bij een knisperend kampvuurtje.

De route

Is hier te downloaden. Je opent ‘m in de Wikiloc-app of je downloadt het bestand en importeert ‘m dan in OsmAnd, Suunto, Garmin, Zepp of een ander navigatiemiddel. Kom je er niet uit, geen nood! Dan rij je gewoon lekker achter ons aan en laat je je verrassen.

Vuur & BBQ

Aangezien we het gras op de camping heel willen houden steken we de barbecue’s aan op een centrale plek op het veld, waar het betegeld is. Daar mogen we ‘s avonds ook een vuurtje aansteken. Het meenemen van eigen vuurschalen is helaas niet toegestaan, hout daarentegen is welkom! Vuur maken we in een speciale kachel die we van de camping mogen lenen. Bij regen kunnen we fijn overdekt zitten.

Tickets:

Tickets zijn tot zaterdag 1 oktober te koop via onze website. Eén ticket kost 37,50 en is goed voor éen Bukhanka + 2 personen. Kom je met kinderen, dan betaal je 5 euro extra per persoon. Op de camping is ruimte voor 20 bussen, dus wacht vooral niet te lang met het kopen van je ticket. Op = namelijk op.

Verder:
De UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting is enkel voor bezitters van de Bukhanka.
Bekijk het evenement op onze Facebook-pagina.