Aanmodderaars-meeting Valkenswaard: 2-4 juni 2023

SAVE THE DATE! Op 2, 3 en 4 juni 2023 vindt het vijfde Aanmodderaars-weekend plaats. In het Brabantse Valkenswaard (Camping de Kapel), zodat we hopelijk ook weer wat Belgische en Duitse Bukhanka-bezitters mogen verwelkomen!

Wat is het plan?
Sommigen zijn inmiddels bekend met het concept: een leuke toertocht, beetje aanmodderen, elkaars bussen bewonderen, reisverhalen en andere ervaringen uitwisselen en dat natuurlijk onder het genot van een biertje, barbecuetje en knisperend kampvuur.

Als vanzelfsprekend gaan we tijdens de toertocht van het asfalt af, maar ervaring met offroad rijden is niet nodig. De meeting is geschikt voor iedereen. Enige vereiste is dat je met je Bukhanka komt!

De organisatoren van deze editie (Rob, Suus, Rick, Judith en Lex) zijn al druk met een leuke route en invulling. De toertocht wordt tijdens dit weekend op de zaterdag gereden (3 juni).

Tickets:
Een ticket voor de Aanmodderaars-meeting kost 37,50 euro per volwassene en 10 euro per kind (en gaat dus niet per bus, zoals bij een eerdere meeting). Tickets zijn hieronder te koop of via deze link. We verkopen alleen het weekendticket, geen dagkaarten.

Eten, drinken, BBQ
Je dient voor je eigen koek en zopie te zorgen tijdens het weekend. We steken gezellig de BBQ’s aan, dus neem iets lekkers mee voor op de grill. Ben je in het bezit van een BBQ, neem vooral mee!

Camping
Op de website van Camping de Kapel vind je meer informatie over de camping. Douches kosten 0,50 cent.

Verder:
De UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting is enkel voor bezitters van de Bukhanka.
Bekijk het evenement op onze Facebook-pagina.

Geen geld retour
We kunnen helaas geen geld retour geven in het geval dat je tóch niet kunt komen aangezien de organisatie de camping vooraf betaalt en overige kosten maakt. Je ticket is wel overdraagbaar, dus je kunt je ticket altijd aan iemand anders doorverkopen. Laat het ons in dat geval wel even weten 🙂