UITVERKOCHT – Aanmodderaars-meeting Valkenswaard: 2-4 juni 2023

Op 2, 3 en 4 juni 2023 vindt het vijfde Aanmodderaars-weekend plaats. In het Brabantse Valkenswaard (Camping de Kapel), zodat we hopelijk ook weer wat Belgische en Duitse Bukhanka-bezitters mogen verwelkomen!

Wat is het plan?
Sommigen zijn inmiddels bekend met het concept: een leuke toertocht, beetje aanmodderen, elkaars bussen bewonderen, reisverhalen en andere ervaringen uitwisselen en dat natuurlijk onder het genot van een biertje, barbecuetje en knisperend kampvuur.

Als vanzelfsprekend gaan we tijdens de toertocht van het asfalt af, maar ervaring met offroad rijden is niet nodig. De meeting is geschikt voor iedereen. Enige vereiste is dat je met je Bukhanka komt!

Tickets:
Een ticket voor de Aanmodderaars-meeting kost 37,50 euro per volwassene en 10 euro per kind (en gaat dus niet per bus, zoals bij een eerdere meeting). Alle tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Eten, drinken, BBQ
Je dient voor je eigen koek en zopie te zorgen tijdens het weekend. We steken gezellig de BBQ’s aan, dus neem iets lekkers mee voor op de grill. Ben je in het bezit van een BBQ, neem vooral mee!

Camping
Op de website van Camping de Kapel vind je meer informatie over de camping. Douches kosten 0,50 cent.

Het programma:
Vrijdag
Jullie zijn welkom vanaf 16.00 uur op Camping de Kapel, Kapelweg 5556 VX in Valkenswaard

Zaterdag
10:00 – ontbijten (zelf meenemen, net als alle andere maaltijden)
11.00 – start route deel 1
12:30 tot 14:30 – lunchen bij “Herberg In het Wilde Zwijn” (de lunch is op eigen kosten en er wordt per tafel afgerekend)
17:00 – verwachte tijd terug op de camping
18:00 tot 20:00 – diner/BBQ
20:00 tot in de late uurtjes – kampvuur met een speciaal Aanmodderaars-programma met wat lekkers

Zondag
11:00 – uitchecken camping en start route deel 2
13:00 – zelf te verzorgen lunch op locatie
14:30 – verwachte eindtijd Aanmodderaars-weekend

Verder:
• Zorg dat de benzinetank vol zit en je busje zo goed mogelijk op orde is. Route deel 1 en 2 zijn bij elkaar ongeveer 110 kilometer.
• Open vuur mag, zolang het veilig is, van de grond en niet te droog is. Je mag je eigen vuurschaal meenemen, maar op de camping zijn er ook een aantal vuurschalen beschikbaar. Als je beschikt over droog brandhout dan graag meenemen.
• Voor degenen met een zwakke accu: er zijn genoeg stroompunten op de campingplekken aanwezig.

Bukhanka Only 🙂
De UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting is enkel voor bezitters van de Bukhanka.
Bekijk het evenement op onze Facebook-pagina.

Geen geld retour
We kunnen helaas geen geld retour geven in het geval dat je tóch niet kunt komen aangezien de organisatie de camping vooraf betaalt en overige kosten maakt. Je ticket is wel overdraagbaar, dus je kunt je ticket altijd aan iemand anders doorverkopen. Laat het ons in dat geval wel even weten 🙂

Whatsappgroep:
De meeting is uitverkocht. Er is inmiddels een Whatsapp-groep aangemaakt waarin we de laatste info zullen communiceren. Heb je een ticket gekocht, maar ben je per ongeluk niet aan de appgroep toegevoegd, stuur dan een mailtje naar Rob van Zon: rob@vanzontimmerwerken.nl